Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga inte dagen

Fånga inte dagen

för stunden vill vara fri

 

Fånga inte dagen

för då går lyckan dig förbi




Bunden vers av Sanna Forsman
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-01 14:18



Bookmark and Share


  Connie
Det bästa jag läst på mycket länge!
2014-10-16

  M M Mannheim VIP
Mycket fint fångat!
2014-10-14

    Balans
: ))
2014-10-12

  sommarmoln
Precis!:) Vishet i kort.
2014-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ett annat sätt att se på detta...men det var tänkvärt...
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sanna Forsman
Sanna Forsman