Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen ligger på sjön

 

 

Isen ligger på sjön
som ett vintertäcke över sommardrömmar
stunder som varit
tider som gått
men ett nytt år är på väg
och en ny vår

 

 




Fri vers av Sanna Forsman
Läst 343 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-28 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Forsman
Sanna Forsman