Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sällsamt månljus

en kyrkogård
i månskenet

ett stort vitt kors 
omgärdat med blodröda rosor

ett par sitter på en bänk
några meter bort
skuggan från korset
lämnar deras ansikten i ett mörker

kyrktornet badar i månskenet
och alla träd kastar mardrömslika skuggor på marken

paret sitter tyst
anmärkningsvärt tyst och stilla
nästan som de var inte ens vore vid liv

men vem vet
kanske endast månen

hon som alltid vakar
över oss alla
även de döda

 

© Oktober 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-01 19:40



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
svart gotik med mjuka kanter!
2014-10-02

  stig wikman
VEMODIGT VACKERT
MIN VÄN.

KRAMÅAPPLÅD .
2014-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd vemodig text i sorgsna bilder
2014-10-01

  aol
Starkt vemodsvackert skaldat vännen
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP