Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS KOM TILL JORDEN FÖR VÅRA SYNDERS SKULL

för att bära dem på korset: "men det

var våra synder han bar, och


våra sjukdomar dem lade

han på sig, för att vi

genom han sår


skulle bli

helade".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-01 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld