Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅRAST ÄR ATT VÄCKA PASTORERNA, ÖVER VÅRT LANDS SITUATION!

de har degat in sig själva - och lyssnarna -

i sina "allt är gott och väl och ingen

fara är på färde" predikningar,

så de har svårt att hitta ut

till VERKLIGHETEN:


till Guds och Människors

VERKLIGHET.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-03 05:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta är, som profeten Branham sade, Laodiceas tidsålder.
Det innebär att Jesu återkomst är mycket nära.
Märkligt också att en hedning blir provocerad när svensk kristenhet kritiseras. Förmodligen för att han känner sig mer bekväm med de kompromissande, ljumma, tandlösa andliga ledarna.
2014-10-04

    Lars Gullberg




predikan

anno

1232
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld