Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FRAMTID

läs boken OFREDSTIDER

kostnadsfritt på

harmoni.be




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 54 gånger
Publicerad 2014-10-03 05:17



Bookmark and Share


    Lars Gullberg




?
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld