Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en kosmisk storm

Jag faller
ut i intet,
i en kosmisk storm, jag faller ned.
Virvlar.
Ögon som inte tror på vad som finns.
Ögon som inte ser.
Människor som går,
går men inte hör.
Kan inte,
vill inte veta.
Vad det kan finnas i en storm
som ingen ser
är en gåta.
Så mycket ondska
kan döljas, men inte.
Elakhet som finns i en kosmisk storm
finns överallt.
Men ingen vill veta
ingen vill se.
Bara jag som faller
ut i intet
jag faller ned

©Annelie Hallberg




Fri vers (Fri form) av Annelie Hallberg
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-03 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hallberg
Annelie Hallberg