Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR I KYRKORNA GUDS EVANGELIUM FÖRFALSKAS!

Det är i kyrkorna "Guds evangelium" förvanskas,

förfalskas, för att bli vad de troende och

världen vill höra, i stället för


vad Gud vill säga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 06:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis så är det. Och när sedan äkta biblisk kristendom dyker upp ska den stigmatiseras och sektstämplas.
Folk ställer sig främmande till den för att kyrkorna presenterat en karikatyr av Jesus, en choklad-Jesus i västficksformat.
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld