Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR HÖR DU ALDRIG AV DIG?

tänkte A om B. Därför att Du aldrig

hör av Dig, tänkte B om A.


Därför uppstod en tystnad

som varade resten


av deras liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-16 18:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Båda hade kanske glömt
Att knäppa på "Den helige Anden"
Som en mottagare
Av förståelse inom sig?
Bra Dikt! Om bagatellartad
tystnad i onödan.
Som finns runtomkring oss
Tack!
2014-10-16

  Maj-Lis VIP
Någon måste ju ta första steget
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld