Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötrana.


Jag gjorde vågen, virvel,
Stranden i Spanien.
Snötrana från Stockholm.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-06 18:33



Bookmark and Share


  Connie
Underbar i både ord och bild!
2014-10-07

  Teresia Ridell
Så fint !
2014-10-06

    ej medlem längre
Fin haiku och vackra fåglar!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP