Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komunication

När de sliskigt slemmiga tankarna börjar hopa sig i min strupe
och vill hitta ut i ord,
det är då jag vänder dem ut och in, gör dem hårda och vassa
så att de river hål på dig.
Ben yr som vita flingor i luften runt dig och först när dina salta tårar bränner i öppna sår låter jag mina slemmiga ord lägga sig som sårsalva över dina skadade lemmar.




Fri vers av Mandsi
Läst 738 gånger
Publicerad 2006-04-03 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi