Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 2:7 "Den som har öron han hör vad Anden säger till församlingarna".


KRISTENHETENS BUNKER!

Kristenheten i vårt land har byggt

en näst intill ointaglig bunker,


av formalism, andlig blindhet och dövhet:

i vår tid, när vårt land är på väg att gå


under, av våra blodröda synder

och överträdelser.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-08 05:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man blir religiöst vaccinerade och därmed immuna.
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld