Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM HALKAT KRING SOM NILS FERLIN

i alla vägars grus, och drömt som

finnmarksskalden Dan, om

vägmän utan rast

och ro


och följt ett främlingståg förbi de aningslösas hus,

en Edfelsk främlingslegion, och plötsligt nåtts

av Jesu blod, i evangeli ljus! och blivit

löst och frälst och fri!


Går sen förbi de aningslösas hus

och talar om vad JESUS gjort

och tackar Gud för

Blodet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2014-10-08 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld