Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Som en skål av kristall
Träffar jag betongen med ett brak
Går i tusen bitar

Du är ett vitt sken
mitt på scen
alltid i centrum

Men se mig!

Jag som går itu
Plocka ihop skärvorna
Av det som är kvar

Delar av mig
pussla ihop bitarna
hela mig

Jag finns




Fri vers (Fri form) av Sis
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis