Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han
Han är snart här
Han han han
Han som har lite av allt
Han med en doft av havssalt
Han han han
Han med dimmig blick
Han som ler

Det borde finnas fler




Fri vers av Sis
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-28 23:36



Bookmark and Share


  Gin83
Längtansfull
Gillar hur du binder ihop den
Skön o läsa
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis