Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut!

Alla dessa år

med dessa djupa sår

som har plågat min själ

länge och väl

Nu känner 

jag att

tiden

för redemption håller på att ta slut




Fri vers av mickech
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-08 22:38



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vad betyder redemption?
2014-11-23

  Rise Little One
Ja, man placerar ett påstående på situationen, för att gå vidare sedan...
2014-10-09

    ADI Nehlin
fin...
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech