Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annars då...lysmask.

Biter på naglarna,
eller är de så fransiga?

Dunk dunk

Missar spottskålen

...emellan springorna and "Aas they say" for you only

Ett rosenhav av obehag månne tro?

Bett av kvitten eller kvittar i en kvidderridutt

Kvitte n s c h h söt marmelad av Sir Seonnery Connory i Leonesch. 


-Riddarna runt bordet överlägger-

 Mytologin "gräver?"

Luciferin inne i vårt inbokadesyre

Dess ljus färdas ut i gnistor

Lyfta klinga... eller... glas

Släck 

Släck

Tavelkrita rispad i skinnets skrift.

 

Världspolariseringens makabra avarter.

 

(...vem behöver TV
när det finns Irl)




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-12 12:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket Mycket bra! Gillas :)
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP