Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Ni, mina barn, som jag åter med smärta måste föda till livet, tills dess Kristus har tagit gestalt i er".


SMÄRTAN PÅ KORSET GER EVIGT LIV!

DET VAR MED SMÄRTA

på Korset, som JESUS

födde oss till

Liv, evigt

Liv!


och Hans uppmaning

till oss, som fått

Evigt liv genom

Honom, är:


FÖLJ MIG!






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-09 09:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Denna uppmaning gäller inte endast söndag förmiddag mellan 11:00 till 13:00.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld