Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
absolut till den som saknar, Hitler!


Do You Miss Hitler eh?

 

 

Du blickar till salu.
Döljar en ful själ, Låtsas
Vara ett varumärke?




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-09 09:37



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Vi får aldrig en chans att vara utan Hitleranda........nya föds ständigt...så hur kan man sakna något som alltid finns ? ;)
2014-10-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
?
2014-10-09

    ej medlem längre
Who does?
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP