Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#906

att äntligen få
slå upp ögonen precis
där man vill vara




Bunden vers (Haiku) av Alice French
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-09 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice French