Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens mörker

Just nu, just ikväll hade det varit skönt att somna i en varm kärleksfull famn
Så som jag gjorde i så många år förr..

Livet är hårt, slår på de som ligger ner
Har slagit hårt på mig
Slår hårt på mina vänner

Jag finns här för er
gråter med er
sörjer med er
gläds åt er när livet vänder

Världens problem går inte att lösa i nattatimmens mörker
Men jag önskar att jag kunde..

I skydd av nattens mörker kryper de djupa tankarna inom mig upp.

Jag tänker på er som förlorat era djur så plötsligt, så oväntat
Jag tänker på dig som tappat sin livspartner, i livet men inte längre närvarande
Jag tänker på dig som tappat en förälder, så plötsligt, så hårt..

Livet är inte alltid rättvist..




Fri vers av CattaH
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-11 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH