Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN BLUDDRANDE - OKLAR - BASUN!

Om det ljud som

basunen ger, inte

är klart evangeliskt,

är det svårt att veta

om ljudet tillhör vän

eller fiende:


Men om det inte

FÖRSAMLAR Guds

styrkor,

FÖRSKINGRAR det.


Så ser verkligheten

ut, enligt JESUS,

och församlar den, är

det mot SYNDEN, och

början till det

är alltid

ATT AVSLÖJA DEN!






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-11 06:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det fråga om att ifrågasätta Guds Ord, kompromissa med Ordet, bortförklara det och predika politik istället för Jesus, då handlar det definitivt om fienden.
Avslöja dem, som det heter i Efesierbrevet.
Avslöja frimurare, liberalteologer, feministteologer och andra falska profeter.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld