Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLOTTET OCH KOJAN

Ett slott utan värme och kallgrader ute,

eller enkel koja i vinterkylan,


med eldstaden i mitten

och värmande eld.


valet är enkelt: "Störst

är Kärleken"!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-11 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld