Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade (i ett ögonblick)

Låt mig min älskade att få höra i din röst
begäran
suktan
åtrå
lust

vät dina läppar, kyss mina bröst
mjukt
smakfullt
hetsigt
bryskt

Blickar, dina ögon de vandrar
sakta
länge
lägrar
studerar

Händer fingrar, trevar
långsamt
tätt
Känner
anar

Dina ord av beundran
andas intensivt mot min hals
*
att älskar dig Passionerat
*
Du ska vilja
Du SKA vilja
DU SKA HA!

Och du fick allt
och lite till.

Min älskade i ett ögonblick

av erotik.




Fri vers av Vacant
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-04-03 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant