Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig".


FÖLJA JESUS ÄR INTE ATT GÅ I EN GRÄDDFIL

här på jorden, men enda vägen

hem till Himmelen! Det

eviga Hemmet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-12 14:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Trist att så många förkunnare predikar socker istället för salt.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld