Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varat vara svar

De dystra
visorna
i världen.
Fördjupas
till spår.

Dem framträder
vidare framåt.
Tår för tår,
i det som är svårt.

Bryta sig loss
ut ur dimman.
Hitta vägen,
som är värd,
sin färd.

Vandrande
i sina val.
Vara vaken,
i denna vakna
värld.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-12 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP