Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

lågorna slickar
mina läppar, rör
mina händer och allt
är åter tyst

att finnas och
ändå inte




Fri vers av Engel
Läst 672 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-10-13 01:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en klar låga liv och död rakt igenom existensen. Man kan riktigt följa rörelsen av ett andetag genom kropp och själ. Paradoxen i slutraderna är lysande!
2018-03-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket STARK och uttrycksfull dikt denna - TACK !!!
-
Bokmärker !
2017-02-23

  evana
Tycker om den här! Den finns och känns!
2015-01-31

  ninfea VIP
Tycker om djupet i denna.
2014-10-16

  Angel of love
Stark text att läsa.
2014-10-16

  Sebastian Noll
Äntligen! Minimalism från Engel! Det har jag väntat på. Och ruskigt bra är det.
2014-10-14

    ej medlem längre
Nakna ord som går rätt in.
2014-10-13

  sommarmoln

Läser dina tunga rader om människans svåra existens...
2014-10-13

  Stefan Albrektsson
Kompakt och avskalat. Rytmiskt pregnant. Jag gillar dubbelexponeringen (minst, kan vara trippel också), som sker vid högläsning, i rad 2-3 (beroende på hur mycket jag låter kommat väga). Snyggt!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel