Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivaren

Jag slår mig ner bredvid skrivaren
I tystnad är jag där
Ibland en grymtning eller pennans ljud,
bakom - en värld.

Hans skjorta fladdrar i morgonen
Och fångar en stillhet
som statisk elektricitet

Det blir alldeles tyst
Men jag känner hur det rör på sig

Inom sig en ström jag anar
En segling eller en dykning
Bland känslor, erfarenheter och minnen,
ett äventyr - genom pennans vibrationer
resonans, ner i den dunklaste sjö,
eller upp i den mest bländande himmel
Osynligt för alla utom skrivaren.




Fri vers av Kalle R
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-13 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle R