Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD OCH DAVID, BRÖDERNA OCH STRIDEN

Bröderna var inte snälla

mot David, när han

kom ut till dem

och striden,


men så hade inte heller

bröderna kallat på

honom.


Det hade Gud gjort; skulle

Gud komma måste

David vara

med:


Gud behövde honom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 04:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så kommer alltid den som är kallad av Gud att bli föraktad.
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld