Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Guds rike består inte i ord, utan i kraft"


KYRKORNAS VERKSAMHET KAN DRIVAS AV HURTBULLERI!

till en viss gräns: den gränsen

är VERKLIGHETEN!


Den kräver Guds

kraft.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 04:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, GUDS kraft. Den är övernaturlig.
2014-10-19

    tramp
Just det naturens växtkraft
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld