Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstbord


Det dukas till höst

jag har fått en inbjudan

men har tackat nej


Men om det blir vår igen

är jag den första till bords




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-15 12:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig tanke...till våren...
2014-10-18

  Bo Himmelsbåge
Hösten ... en inbjudan till eftertanke, vila o förväntan... nu byggs förutsättningarna för våren upp...
jag sitter där, medan löv o snö långsamt kapslar in mig...
tills vårsolen bjuder upp till dans...
2014-10-17

  Chawa VIP
Stilrent och sammanhängande både i ord och bild...och full av längtan och förväntan!
2014-10-15

  ULJO
Härlig text som ger längtan till vårens intåg
2014-10-15

  Monika A Mirsch VIP
Det var en glad tanka och en god inbjudan till våren - Tackar!
2014-10-15

  Bibbi VIP
Längtansfull!
2014-10-15

  anits VIP
Hösten är fin, men det är nog mera
lockande att sitta ner när det blir vår!
2014-10-15

    Dan Myrbeck
Ja, det är nog mera lockande.
2014-10-15

    ej medlem längre
Fin tanka! Jag tycker det ser inbjudande ut med de vackra löven, höstbarn som jag är.
2014-10-15

  Anya VIP
Jaa ibland vill man tacka nej... men vette tusan om man har något val? Kanske lika bra att acceptera festen, gå dit, sätta sig i ett hörn och iaktta? Delta på sina egna premisser liksom.
2014-10-15

  Maj-Lis VIP
Våren den väntar vi alltid på
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP