Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖRDAG

08,03
Vaknar av att min kvarglömda färglins vill hoppa av.
Den som gjorde mig sådär fin.

08,11
Går runt i huset med fundersamma ögonbryn
letar lite, tänker lite,
egentligen är väl allt fint.

08,15
Lutar kinden mot fönsterbläcket.
Snö, löv.
Mmm, har det så i en kvart

08,30
Äter många mackor med socker på
likt tyskarnas popcorn

09,06
Slår upp tidningen som har kontaktannonser
och andra texter som kan liknas vid
rop på hjälp, eller bara ett hej, hur mår du idag?
Vissa gånger, var tog du vägen?
Läser;

Till du som sov här i natt.
Jag håller på med lite anteckningar om dig,
När jag är klar ska jag lägga dem i min byrålåda
så kan du få hitta dem efter min död och ångra att
du inte var med mig i alla sekunder av ditt liv.
(Det var synd att vi inte bytte nummer.)

När jag är död kan du inte svara på mina
frågor eller ens en liten sketen annons,
det tycker jag är tråkigt.
Men du dör förmodligen före mig, för din hud
är gammal och grå har jag för mig
och min är ung och vit, det kan jag se själv!

Jag klippte mig efter att jag gått,
nu kan du aldrig älska mig, bara kräkas
om du råkar se mig.
(Jag minns det där du sa om hår.)
Alltså,

”One night stand, i vardagligt tal one-night,
engångsligg eller bara ligg, är vanligt
förekommande bland singlar för att på
något sätt kunna stilla sin sexuella hunger.”

Kunde inte sagt det bättre själv.
Så kom hit nu.

09,29
Tvättar trosor
och skrattar.




Fri vers (Prosapoesi) av IsabellJonasson
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-15 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabellJonasson
IsabellJonasson