Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR JESU BLOD PÅ KORSET SOM ÄR DIN STYRKA

det är på grund av det, som Fördärvsmakterna

går förbi din dörr, som för Israels folk

i Egypten, de strök förebilden av

Jesu blod, offerlammets

blod, på dörrfodret

över dörren till

sin familj


och "Mordängeln" var TVUNGEN

gå förbi! Det gör han också nu

på grund av Jesu blod,

genom en enkel

Barnatro.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-16 14:09



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sant!! Larz

Mvh S-E
2014-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Ser man inte detta har man inte sett någonting.
Blodlös "kristendom" är inomvärldslig och politisk. Den hör hemma på soptippen.
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld