Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en herdestund

i samma stund som en kabelsträng
(lagd med omsorg
som onedinlinjen)
lämnar min kropp

då undslipper mig en avgrundsrap
med tacosmak
mitt i det röda snusruset
(costanza hade varit stolt över mig)

djuret som slumrat
vaknar igen
innan övriga helgon
börjat gnugga sina variga ögon
- ett återuppvaknande
jag finns igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Onders
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders