Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny start

Vissa av dem var riktiga vänner
Vissa av dem jagade bara trender
Jag murade igen mitt hjärta
Begravde känslorna i en grop
Lär mig starta på nytt från ruta ett
Lär mig forlåta de som må forlåtas
Gamle sår og minnen ska inte rivas upp
Kniven i såret skal ikke vridas om
Det är på tiden och vända blad
Det är på tiden å gå vidare
Det är på tiden å vara mig själv




Fri vers (Fri form) av Silx
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-18 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silx

Senast publicerade
Colors
Ny start
* Se alla