Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergakungens sal (sång)

I bergakungens sal
I bergakungens sal
ska jag kämpa emot skräcken
ska jag kämpa emot skräcken
tills en av oss förtas.
I bergakungens sal
ska jag föras bort av näcken.
Fast jag rör mig ej ur fläcken
mot undergång jag dras.

Ref
Uti bergakungens sal
Uti bergakungen sal
Där har viljan inget val
Uti bergakungens sal
Uti bergakungen sal
Ska jag lida alla kval
Uti bergakungens sal
Uti bergakungens sal

I bergakungens sal
är jag du och bror med satan
är jag du och bror med satan
sen vi drack varandras blod
I bergakungens sal
vi förlustar på ragatan
som vi hittade på gatan
och förlusten var så god.

Ref

I bergakungens sal
där finns ondska som ska hyllas
där finns ondska som ska hyllas
och jag hyllas varje natt.
I bergakungens sal
dekansen som förgyllas
ondskeönskebrunnen fyllas
med en ondskeönskeskatt.

Ref

I bergakungens sal
är det jag som själv är kungen
är det jag som själv är kungen
för jag svurit en ed.
Bergakungens sal
styrs av makt som är ursprungen
utav djävulen som tvungen
var att plåga tills jag led.

Ref
I bergakungens hålor
i ett mörker utan dager
i ett mörker utan dager
under bäckagubbens älv
I bergakungens hålor
där som vämjelsen är fager
utav svälten blir jag mager
när jag dansar med mig själv.

Ref




Bunden vers av Knickedick
Läst 3712 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat och sjunget, men nog rös jag lite ibland.
Tack för fina sånger och musik!

2014-10-18

  RitaBrunner
En härligt trolsk sång! Även här passar rösten med texten och musiken. Toppen!
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick