Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om din fiende är så: ett rep av sand, kallar det, orm.


Rep av Sand (litterär kultur)

 

Någonstans i ett land, beställdes en gång av ämbetsmän att dödas, allt som är äldre vakt hundar, åldringar.

  Eftersom det förmodas att de inte längre var användbara och bara konsumera livsmedel år in år ut.

runt.

Utfrågning av detta rike, gick som vinden i ett annat evigt rike, tjejsaren ville vara övertygad om sanningen och bad, under hot, att de som har dödat de äldre, skall återlämna "rep av sand".

 Det hade gett för två hundra år sedan. Som det avrunna förfallodatum lån

Kung, adelsmän, soldater av alla storlekar, till sista man var angelägna att hitta någon lämplig respons,

  För att förhindra invasionen och skatter som krävs!

  Men ingen visste vad  ska  man göra?

En kväll, den enda ung man som han inte kunde döda sin far för att han älskade honom mer än sina ljusa ögon.

  Han gömde honom i ett Krubba väldigt nedstämd gick han att ge honom mat.

Sorgsen gubben observerade och frågade vad som har hänt och han berättade den unge man problem som drabbade landet.

Efter lite eftertanke, sade fadern att skicka ett sändebud till konungen

för att svara till sitt sändebud tillbaka med en begäran om att ge honom det rep,

rep av sand ände som lämnades för provet, återvinning av lånet i händelse av förstörelse.

  Att säga:

  Vårt var förstört och vi vill bygga den tillbaka till VO avkastning.

Lyssnade på honom, kejsaren log

Aha en gammal man bor fortfarande i ditt land.

  Hedra honom!

  Annars hade jag dödat er alla med detsamma.

Och så säger saga man ska inte döda de äldre, för att kloka ORD beslut fattare är mun förseglad i deras avtal med kränkande makter, medan ägna länder politiker jobbar till två herrar, och drar sig inte från att tillämpa eutanasi på sitt egen befolkning för att spara jobb med makt.




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP