Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES RADIO FÅR ALDRIG TIGA!

Räknade idag på morgonen, att bli uppdaterad vad gäller

undervattensverksamheten i Stockholms skärgård

med SR valde att tiga: och då uppstår två frågor

för oss som inte bor i Stockholm, och kan

nås av ryktet: är SR ockuperat, då

radion är bland de första en

främmande makt tar

kontrollen över


eller ansåg SR att den verksamheten är så

ointressant, att den inte är värd deras

uppmärksamhet? Fortfarande

har jag inget svar på den

frågan, men det

kommer,


men genom vem?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-19 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld