Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

Lämnad utan språk.

Som en avskild, evig zon.

Insprängd i sinnet.




Bunden vers (Haiku) av Eric Wilhelm
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-19 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Wilhelm
Eric Wilhelm