Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAR DU KOMMIT TILL "VÄGS ÄNDE"?

Lägg Dig - med Ditt liv - i händerna

på Honom som är Vägen, men

också Sanningen och Livet!


och jag Gratulerar Dig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-19 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vägs ände, det var där det hände", som jag skrev en gång.
"Människans slut är Guds början" (Arne Imsen)
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld