Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan vara obesvarad så därför skrev jag denna.


obesvarad kärlek

Obesvarad kärlek är inte lätt.
Hur kan man vara kär i en person så länge, när man ändå inte får något gensvar?
Att de är samma person år ut och år in, de gör inte de lättare.
Att hon är trevlig, söt och omtänksam ja svårt de då blir.
Att ha henne långt bort ja de gör det omöjligt.
Varför ska de vara så?




Fri vers av Mike85
Läst 133 gånger
Publicerad 2014-10-19 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike85