Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst oro

du äter dig in i mig

känslan bedövar mitt sinne, likt blöta löv fastnar under mina fötter

vill sakna dig, likt en stjärna som lyser...




Fri vers av majan
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-20 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majan