Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD BEVARADE SVERIGE UNDER 2:A VÄRLDSKRIGET!

och resultatet av det blev högmodiga och

självsäkra människor och en lag som

strider mot Guds lag: "Du skall

inte dräpa" och en del


aningslösa dumskallar, som

tar för givet att Sverige

inte kan hotas av

någon;


men fråga de nordiska länderna

i övrigt om de anser, att det

är att ha en realistiskt

syn på tillvaron!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 54 gånger
Publicerad 2014-10-20 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld