Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en sådan svärson, gör tappa haka hela, Royal svenska huset. (Madelene blir en vanlig svensk mamma på väg till Sverige ensam från USA)


Ödet är en Black Pearla

 


Vad är hembakat bröd?
Som en otrogen manöver.
I avsaknad av kärleksduvor 
Mannen som kommer berusad
Frossade redan i kyssar med 
Flick vänner ifrån Club.


Prinsessa bara till behov

- Välj ett annat sätt.
Och insisterar,
Att få vara ifred.
Begrunda vad du har lärt dig av livet.

Livet för en prinsessa,

Inte är till auktion,
Eller på entreprenad som en dammvippa.
På babys fabrik.

Ett bostadslån, med en vresig gnällig varelse,

Princess med barn på armar.
I ett främmande land,
Är dock inte att spåra?
Och bara tillrättavisad!


När kunde tilltalas bara med
Ers nåd;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-20 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP