Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter en entente

Exteriörens vackra glans, alla ögon kan skåda
och jag vet att vi är så långt under
i en täthet av ängslan, tvivel och rädsla
fast i en tung densitet som hindrar känslor från att tala
och bedårar mina sinnen
i väntan och längtan efter en entente
en entente mellan ditt och mitt
dig och mig
väntar du, väntar du som jag?




Fri vers av Pingu
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-04-04 11:50



Bookmark and Share


  eerie
du berörde mig
vet inte på vilket vis men... jag bara känner hur bra dom där orden var. tack!
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Pingu
Pingu