Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andhållen längtan

Jag är i salig himmel fast stående på stadig sten
jag letar sakta med händer genom rader av tid.
Ah..där. jag tittar först, smyger, begeistrad,
tyst..lycko varm. 
innan din hals & mun blir ett flämtande mål
som om orörda själar i sångers begärliga timmar
pukslående hjärtan vad de kvidande, kvittrande gör
så drar vi fingrarna längs med våra leende ögon
så kysser vi bokryggar på varsin öppen sida
så söker vi ivrigt händerna våra runt stålsatta hörn
för att mötas på plats i det gemensamma alstret
du kysser min hals och vänder mig sakta, nära om.

här är vi med ångloks bultande tonårs hjärtan,
våra mjuka kinder, vår andhållna längtan
brinnande i våra söta, smakande vackra djup
ömsom tunga ivriga syreintag i rus av doft av rus.
I vår underjordiska fnittrande kultiverade himmel
jag placerar längtansfullt nummer ett &  två imorgon.
Aldrig kan vi förblekna i vårskogsutbud

...där vi älskar. 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-21 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Aldrig kan vi förblekna i vårskogsutbud..."

Riktigt fint.
2014-11-04

    Bo Malte
fint och känsligt...
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP