Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen som hälen.

Själen som hälen.

hjärtat bultar,

spricker som gamla silverlera

 vasen är gammal

Där ett höstligt plock bukett blommor räddas från kalla nätter.

 

regnet tar en paus

Ovanför vita moln man kan inbilla sig att det är blå himmel.

 

Fåglar har någonting att meddela till varandra.

 Kråkor på en smal gren. 

absurd lägen,

 Observera förbipasserade.

löv mata är tjocka idag,

Jag ska dra fötterna efter mig melankolisk.

Jag trampar aldrig på löv.

 

färgde i naturliga toner,

 lägger man på minne och näthinna för ett år framåt.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-21 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP