Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Känner

hur din lust

stegras din andhämtning

blir tung

min pulserande lem vilar

mot ditt varma lår

och du säger

med belöjad stämma

jag vill

kom du får...




Fri vers av mickech
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-21 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech