Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53 "Men det var våra synder han bar, våra sjukdomar, dem lade han på sig"


FRÄLSNINGENS OCH LÄKEDOMENS PLATS!

Golgata kors, där JESUS bar våra - Människans -

ALLA synder och sjukdomar!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-22 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld