Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En härlig känsla

När du tittar tillbaks,

och du redan.. är tittad på.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-29 02:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA underbart!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP